Διακριτικότητα
και
εχεμύθεια

Περισσότερος χρόνος με την γυναίκα

Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι είναι δύσκολο να συζητήσουν τις προσωπικές σεξουαλικές λεπτομέρειες της ζωής τους με τους γιατρούς και για αυτόν τον λόγο διακριτικότητα και εχεμύθεια είναι απαραίτητα χαρακτηριστικά του σύγχρονου μαιευτήρα γυναικολόγου.
 
Είναι πολύ σημαντικό για κάθε γυναίκα ο ιατρός να υπολογίζει την ευαίσθητη φύση των γυναικολογικών και μαιευτικών προβλημάτων, τα οποία είναι πολύ προσωπικά για την κάθε γυναίκα.

Η στάση απέναντι στο μαιευτήρα αλλάζει από το γεγονός ότι οι γυναίκες κατά την εγκυμοσύνη συνειδητοποιούν ότι υπάρχουν δύο ασθενείς και ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα, τόσο για τη μητέρα όσο και το έμβρυο.
 
Γενικά, οι περισσότερες δυσκολίες μπορεί να επιλυθούν, πολύ απλά επιτρέποντας περισσότερο χρόνο στην επίτοκο σε κάθε συνεδρία για να αισθανθεί πιό σιγουριά και να έχει χρόνο να λύσει όλες τις απορείες της ή τους προβληματισμούς της.

Φυσιολογικός τοκετός μετά απο Καισαρική Τομή.

Ελάτε να συζητήσουμε τις επιλογές σας.

Λόγοι για να έρθετε στο Ιατρείο.

Διεθνή πρότυπα

Έχοντας την πολυετή εμπειρία της Μεγάλης Βρετανίας και της Ιταλίας δημιουργήσαμε μία μονάδα πρότυπο για την αντιμετωπιση και βοήθεια των γυναικών κάθε ηλικίας με γνώμωνα τις ιδιαιτερότητες του κάθε ατόμου και σταθερό σημείο αναφοράς τον άνθρωπο και τις αξίες που τον διέπουν.

Η μονάδα μας λειτουργεί με βάση προτύπων ευρωπαικών προδιαγραφών χρησημοποιώντας έγκυρες κατευθυντήριες γραμμές (guidelilnes) και δίνοντας σιγουρες ιατρικές οδηγίες και θεραπείες στα ιατρικά προβλήματα των γυναικών σε ένα περιβάλλον ζεστό και φιλικό και σε έναν απλό και φιλόξενο χώρο

Athinaiki
Mitera
Lito
Euroclinic
Iaso
Iatriko
Rea

Ρωτήστε τον ιατρό

Ο ιατρός Αριστείδης Μάντακας έχει εκπαιδευτεί σε μεγάλη πληθώρα όλων των γυναικολογικών επεμβάσεων καθώς και στην διαχείριση κυήσεων υψηλού κινδύνου όπως και περιστατικών στην αίθουσα τοκετών (Advanced Labour Ward Practice). Είναι μέλος του Βασιλικού Κολεγίου Μαιευτήρων Γυναικολόγων της Μεγάλης Βρετανίας.

Έχει μεγάλη εμπειρία στην μαιευτική και  γυναικολογία και έχει την απαραίτητη εκπαίδευση να σας καθοδηγήσει και να σας εξηγήσει πια μέθοδος είναι πιο κατάληλη για την περίπτωσή σας.

 

Ωράριο Λειτουργίας

Τρίτη: 15:00 - 21:00

Τετάρτη: 15:00 - 21:00

Παρασκευή: 15:00 - 21:00

Πάντα μετά απο ραντεβού

Προσπαθούμε πάντα να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας

book me button

Επικοινωνία

Αριστείδης Ν. Μάντακας

Φανερωμένης 5 & Αγαμέμνονος 13

Χολαργός - 15561 - Αθήνα

Τ:2155208452 - Φ:2118003471

Κ:6944770530 - Ε: iatreio@drmantakas.gr

 

Ακολουθήστε μας

Βρείτε μας

Screenshot 2021-01-22 at 10.33.05 AM.png